Opetus

Hinnat, säännöt ja ilmoittautuminen

Perheafrokurssit
155€ / kausi, 15 kertaa (vanhempi+lapsi) kolmas osallistuja samasta perheestä + 75€. 
Kurssin voi maksaa useassa osassa, kurssille ilmoittaudutaan koko kaudeksi kerrallaan. (Kokeilukerta 15€/koko perhe )

Rumpukurssi kertamaksu 20€
Alkeiskurssi la-su 35€

Tanssikurssi 240€/kurssi (22,5h/15 kertaa), kertamaksu 20€ 

HUOMIO!Kevätkaudella tunteja ei pidetä Gambian kurssin aikana 9.2., 10.2., 16.2. ja 17.2. eikä pääsiäisenä 20.4. ja 21.4.

Hinnat sisältävät alv:n (10-24%). Kausimaksut maksetaan ennen kurssin alkua.
Kurssit voi maksaa myös useammassa osassa, sovi aikataulusta ilmoittautuessasi.

Kurssit maksetaan etukäteen

tilille Afroahjo FI1340550010192983. Viitenumerot: tanssi 3793, rumpu 3803, perheafro 3816. Voit maksaa kurssit myös Smartum-, Tyky- ja Virikeseteleillä (perheafrosta vain aikuisen osuuden). Kertamaksut ja tiiviskurssit voit maksaa myös käteisellä ennen tunnin alkua.

Vakuutus

Huomaa, että Afroahjolla ei ole kurssilaisille vapaa-ajan/tapaturmavakuutusta, vaan oppilaan tulee itse huolehtia omasta vakuutusturvastaan!

Kursseille voi tulla mukaan myös kesken kauden,

jos tilaa on. Poissaolot voi korvata muilla tunneilla lukukauden aikana. Jos joudut olemaan pitkään poissa sairauden takia, ota yhteyttä, kurssimaksua voidaan palauttaa tai siirtää kevääksi vain lääkärintodistuksella. Opettajien poissaoloista tai salimuutoksista  johtuvat peruutukset voidaan korvata myös hyvityksenä kurssimaksuista tai tiiviskursseista, jos et pääse korvaamaan viikkotunneille.

Ilmoittautuminen tehdään aina syys/kevätkaudeksi kerrallaan. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kysyä jotakin kursseista!

Ilmoittaudu etukäteen!

Kurssit ja tunnit pidetään, jos osallistujia on odotettavissa tarpeeksi. Siksi on tärkeää ilmoittaa tuloaikeistaan etukäteen, silloin voimme laskea etukäteen myös säestäjien määrän! Varsinkin perheafrot täyttyvät nopeasti, ilmoittautumalla pian varmistat paikkasi.

Ilmoittautumiset meilitse info ät wonuwali piste net tai puhelimitse 040 707 5977.

 

———————————————————–  

 • PERHEAFRON KOKEILUTUNTI 6.1. klo 11-11.50 Aleksanterin teatterissa, Bulevardi 23-27, Iso Balettisali.Kertamaksu 15€/perhe. Ilmoittaudu tunnille info@wonuwali.net

 • PERHEAFRON KEVÄTKAUSI 13.1.-12.5. (15 kertaa) klo 11-11.50 Aleksanterin teatterissa, Bulevardi 23-27, Iso Balettisali.
  Tunteja ei pidetä 10.2., 17.2. eikä 21.4.)
  Kurssihinnat, ilmoittautumis- ja maksuohjeet oikealla
    
 • TANSSIKURSSIT RUMPUSÄESTYKSELLÄ LAUANTAISIN 12.1.-11.5. klo 15.30-17 Aleksanterin teatterissa, Bulevardi 23-27, sali Puutyöhuone. Tunteja ei pidetä 9.2., 16.2. eikä 20.4.

  KOKEILUKERTA 5.1., kertamaksu 15€ (myös vanhoille oppilaille)
  Avoin taso, sopii jonkin verran tanssia harrastaneille. Tunneilla tanssitaan aina elävän rumpumusiikin tahdissa!

 • DJEMBE- JA DUNDUNTUNNNIT:
  N’Fanlyn avoimen tason rumputuntien kevätkausi alkaa 6.1. ,
  sunnuntaisin klo 17.30-19.
  Tunneilla soitetaan länsiafrikkalaisia, erityisesti guinealaisia rytmejä, opitaan tekniikkaa ja yhteissoittoa djembe- ja dundunrummuilla. Tervetuloa mukaan kivaan porukkaan!

  Paikalla on monenlaisia rumpuja, mutta ota omasi mukaan jos sinulla sellainen on.
  Paikka: Karvaamokuja 6, Pitäjänmäki.
  Kertamaksu 20€.

 • DJEMBEALKEISKURSSI 26.-27.1. 
  Tutustu rummunsoitoin saloihin viikonlopputiivarilla. Sopii aivan aloittelijoille sekä kertausta kaipaaville. Et tarvitse omaa rumpua kurssille.
  Paikka: Karvaamokuja 6, Pitäjänmäki.
  La 26.1. klo 12-14 ja su 27.1. klo 14.30-16.30.
  Hinta 35€, katso ilmoittautumis- ja maksuohjeet oikealta.
 •  OUTIN JA N’FANLYN TANSSITUNNIT muualla:

  Kallion naisvoimistelijoissa ma, to ja pe, kevätkausi alkaa 7.1. Tasot alkeet-jatko2. www.kallionnaisvoimistelijat.com

  TAPANILAN Erällä tiistaisin alkaen 8.1. opettajana Outi, tasot alkeet ja jatko: http://tapanila.com 

   

Opetustuntien ja tiiviskurssien sisältö

DSC_0025

Tanssikursseilla ja -tunneilla

opitaan perinteisiä länsiafrikkalaisia tansseja erityisesti Guineasta ja sen naapurimaista. Säestyksenä on elävä musiikki, joka on oleellinen osa afrikkalaista tanssia. Opit seuraamaan ja kuulemaan eri rytmejä ja tuntemaan niihin kuuluvat askeleet ja laulut. Afrikkalaiset tanssit ovat energisiä, ja kauniita. Alkeiskurssilla lähdetään rauhallisesti alkeista, jatkokurssit ovat useita vuosia tanssineille. Keskiviikon avoin taso sopii kaikille, mutta etenee vauhdikkaasti. Yhtä tanssia harjoitellaan yleensä useampi viikko. Tanssi on hikistä ja hauskaa!

Rumpukursseilla ja -tunneilla

opetellaan perinteisiä länsiafrikkalaisia rytmejä djembe/dundunrummuilla. Opit lyöntitekniikkaa, rytmikuvioita, yhdessä soittamista ja jatkotunneilla myös soolojen soittamista. Ennen kaikkea tunneilla pyritään löytämään musiikin ”oikea” tunnelma, joka usein on hankalaa länsimaisille soittajille. Rumpukurssit sopivat kaikille: alkeiskurssit uusille soittajille tai hitaampaa tempoa kaipaaville, jatkokurssit jo perusteet hallitseville. Lainarumpuja on tarjolla. Halutessasi voit ostaa myös oman djemben.

Perheafrossa

laulamme, rummutamme, tanssimme ja loruilemme koko perheen voimin. Lapsi+vanhempi -tunnit ovat leppoisa ja hauska tapa tutustua guinealaiseen kulttuuriin. Kurssi sopii hyvin myös monen ikäisille sisaruksille. Oppilaiden sanoin: ”On ihanaa, että koko perhe voi harrastaa tätä yhdessä!” Perheafro on viime vuosien suosikkilaji, moni yksivuotiaana aloittanut on jo afrokonkari!