Opetus

Hinnat, säännöt ja ilmoittautuminen

Perheafrokurssit
145€ / kausi, 14 kertaa (vanhempi+lapsi) kolmas osallistuja samasta perheestä + 70€. 
Kurssin voi maksaa useassa osassa, kurssille ilmoittaudutaan koko kaudeksi kerrallaan. (Kokeilukerta 15€ )

Rumpukurssi kertamaksu 20€
Tanssikurssi 208€/kurssi (19,5h), kertamaksu 20€

Hinnat sisältävät alv:n (10-24%). Kausimaksut maksetaan ennen kurssin alkua.
Kurssit voi maksaa myös useammassa osassa, sovi aikataulusta ilmoittautuessasi.

Alennukset (opiskelijat, työttömät, ammattitanssijat/muusikot) kausikursseista (ei koske tiiviskursseja):
10(perheafro)-15(aikuisten kurssit)€ kausimaksuista, 1,5€ kertamaksuista. Useammasta kausikurssista 10-15€ alennus/uusi kurssi. Alennuksia ei voi yhdistää.
Kausikurssilaisille alennus tiiviskursseista!

Kurssit maksetaan etukäteen

tilille Afroahjo FI1340550010192983. Viitenumerot: tanssi 3793, rumpu 3803, perheafro 3816. Voit maksaa kurssit myös Smartum-, Tyky- ja Virikeseteleillä (perheafrosta vain aikuisen osuuden). Kertamaksut ja tiiviskurssit voit maksaa myös käteisellä ennen tunnin alkua.

Kursseille voi tulla mukaan myös kesken kauden,

jos tilaa on. Poissaolot voi korvata muilla tunneilla lukukauden aikana. Jos joudut olemaan pitkään poissa sairauden takia, ota yhteyttä, kurssimaksua voidaan palauttaa tai siirtää kevääksi vain lääkärintodistuksella. Opettajien poissaoloista tai salimuutoksista  johtuvat peruutukset voidaan korvata myös hyvityksenä kurssimaksuista tai tiiviskursseista, jos et pääse korvaamaan viikkotunneille.

Ilmoittautuminen tehdään aina syys/kevätkaudeksi kerrallaan. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kysyä jotakin kursseista!

Ilmoittaudu etukäteen!

Kurssit ja tunnit pidetään, jos osallistujia on odotettavissa tarpeeksi. Siksi on tärkeää ilmoittaa tuloaikeistaan etukäteen, silloin voimme laskea etukäteen myös säestäjien määrän! Varsinkin perheafrot täyttyvät nopeasti, ilmoittautumalla pian varmistat paikkasi.

Ilmoittautumiset meilitse info ät wonuwali piste net tai puhelimitse 040 707 5977.

 

———————————————————–  

 • Ihania länsiafrikkalaisia tansseja kesäkuussa Aleksanterin teatterissa:
  Opettajana Outi Kallinen ja N’Fanly Camara, säestämässä Wonuwalin mahtavat muusikot!

  Ma-to, 65€/kurssi, 20€/päivä

  Ma 11.6. klo 19-20.30 Puutyöhuone
  Ti 12.6. klo 19-20.30 Iso Balettisali
  Ke 13.6. klo 19.30-21 Pylkkänen
  To 14.6. klo 18-19.30 Maalaamo

  Ilmoittautumiset sitovasti mieluiten ennen 4.6.: info(at)wonuwali.net tai tekstiviestillä 040-7075977. Myöhemminkin voit kysyä vapaita paikkoja, mutta ilmoittautumalla varmistat myös kurssin toteutumisen.

  Maksu tilille: Afroahjo FI1340550010192983 , viite 3793

  Voit maksaa kurssin myös liikunta- ja kulttuuriseteleillä (Smartum, Virike) tai käteisellä ennen kurssin alkua. Maksu sisältää alv:n (10%)

  Paikka: Aleksanterin teatteri, Bulevardi 23-27 Helsinki

 • DJEMBE- JA DUNDUNTUNNNIT: N’Fanlyn avoimen tason rumputunnit jatkuvat sunnuntaisin myös kesällä klo 17.30-19. Pitäjänmäellä, Karvaamokuja 6. Kertamaksu 20€. Studiossa myös lainarumpuja. Tunneilla soitetaan länsiafrikkalaisia, erityisesti guinealaisia rytmejä, opitaan tekniikkaa ja yhteissoittoa djembe- ja dundunrummuilla. Tervetuloa mukaan kivaan porukkaan!
  Kesällä saattaa olla muutoksia, varmista etukäteen että tunti pidetään.

  OUTIN JA N’FANLYN TANSSITUNNIT muualla:
  Kallion naisvoimistelijoissa ma, to ja pe, syyskausi alkaa 3.9. Tasot alkeet-jatko2. www.kallionnaisvoimistelijat.com

  TAPANILAN Erällä tiistaisin myös syyskaudella opettajana Outi, tasot alkeet ja jatko: http://tapanila.com

   

Opetustuntien ja tiiviskurssien sisältö

DSC_0025

Tanssikursseilla ja -tunneilla

opitaan perinteisiä länsiafrikkalaisia tansseja erityisesti Guineasta ja sen naapurimaista. Säestyksenä on elävä musiikki, joka on oleellinen osa afrikkalaista tanssia. Opit seuraamaan ja kuulemaan eri rytmejä ja tuntemaan niihin kuuluvat askeleet ja laulut. Afrikkalaiset tanssit ovat energisiä, ja kauniita. Alkeiskurssilla lähdetään rauhallisesti alkeista, jatkokurssit ovat useita vuosia tanssineille. Keskiviikon avoin taso sopii kaikille, mutta etenee vauhdikkaasti. Yhtä tanssia harjoitellaan yleensä useampi viikko. Tanssi on hikistä ja hauskaa!

Rumpukursseilla ja -tunneilla

opetellaan perinteisiä länsiafrikkalaisia rytmejä djembe/dundunrummuilla. Opit lyöntitekniikkaa, rytmikuvioita, yhdessä soittamista ja jatkotunneilla myös soolojen soittamista. Ennen kaikkea tunneilla pyritään löytämään musiikin ”oikea” tunnelma, joka usein on hankalaa länsimaisille soittajille. Rumpukurssit sopivat kaikille: alkeiskurssit uusille soittajille tai hitaampaa tempoa kaipaaville, jatkokurssit jo perusteet hallitseville. Lainarumpuja on tarjolla. Halutessasi voit ostaa myös oman djemben.

Perheafrossa

laulamme, rummutamme, tanssimme ja loruilemme koko perheen voimin. Lapsi+vanhempi -tunnit ovat leppoisa ja hauska tapa tutustua guinealaiseen kulttuuriin. Kurssi sopii hyvin myös monen ikäisille sisaruksille. Oppilaiden sanoin: ”On ihanaa, että koko perhe voi harrastaa tätä yhdessä!” Perheafro on viime vuosien suosikkilaji, moni yksivuotiaana aloittanut on jo afrokonkari!